Suiker ontharen


PANDY'S Natuurlijke epilatie........ met suiker

 

Ongeacht het feit dat suikers ons dik maken en onze tanden bederft, is het eveneens een verrukkelijk, natuurlijk materiaal en een prima schoonheidsproduct.

 

PANDY'S suikerpasta is een glucose, fructose en water mengsel, gebaseerd op recepten uit het Midden Oosten. De samenstelling is 100% natuurlijk, bevat alleen water en suiker, géén chemische producten, kleurstoffen of parfums, géén citroensap of welk ander zuur dan ook. Het is hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie.

 

Het is zo natuurlijk dat u het zelfs op kunt eten!

 

De behandeling bestaat uit een voor- en nabehandeling. Uw huid wordt optimaal voorbereid, zelfs korte haren van 2 mm kunnen verwijderd worden. Dit is met hars niet haalbaar. De suiker vormt zich om het haartje, loopt in de follikel waardoor het zich aan de haar kan hechten. Door deze suiker op de huid te masseren, trekt het niet aan de haren. In tegenstelling tot hars, wordt de suiker met de haargroei mee verwijderd. Dit is minder pijnlijk en geeft geen reactie op de huid. Tevens worden de dode huidcellen meegenomen waardoor uw huid ook gladder aanvoelt. De nabehandeling bestaat uit een verzorgende spray van roos of lavendel aangevuld met een lotion.

 

Voor een optimale ontharing op elk gebied van uw huid! Vraag naar de mogelijkheden!


Ontharen met suiker
 
Epileren € 14,50
Epileren, verven wimpers en wenkbrauwen € 25,50
Bovenlip/ kin/ wangen € 10,50
Bovenlip en kin € 15,50
Gezicht € 19,50
Bikinilijn/ oksel/ buik € 20,00
   
Boven- of onderbenen € 32,50
Boven- en onderbenen € 50,00
Rug € 36,50