permanente make-up


Permanent Make-Up, een mooi natuurlijk uiterlijk!

 

 

Ben je het zat om iedere dag weer een eyeliner of wenkbrauw te tekenen? 

Wil je ook graag zwemmen of sporten zonder uitgelopen make-up? Of heb je een allergie voor make-up?

Dan is permanente make-up (PMU) dé oplossing voor jou.

 

Wij zijn in het bezit van een vergunning welke door de GGD wordt verstrekt nadat je voldoet aan de hygiëne richtlijnen. Op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl  kun je kijken welke salon aan deze eisen voldoet.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

 

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kan met de hairstroke techniek haartje voor haartje je wenkbrauw weer worden opgebouwd.

De ombre brows is een zachte schaduw, ook wel poeder effect genoemd. De wenkbrauw begint licht en wordt naar het puntje van je wenkbrauw steeds iets donkerder. Je wenkbrauwen lijken hierdoor super strak en voller.

Als je een stukje uit je wenkbrauw mist, kan dit "nagenoeg onzichtbaar" worden hersteld. Je specialiste maakt geen gekleurde blokken maar creëert een mooie natuurlijke wenkbrauw.

 

 

Eyeliners

Permanent Make-up laat je ogen altijd spreken. Wat je ook doet, je ogen zijn perfect verzorgd. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gehaald en jou een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high lighter of lichte schaduw worden gepigmenteerd. Voor lezendragers is Permanent Make-up een uitkomst.

 

 

Behandeling

De Permanent Make-up (PMU) behandeling bestaat meestal uit 2 tot 3 behandelingen bij de wenkbrauwen en 2 bij de eyeliners.

Van tevoren kijken we naar de persoonlijke wensen, de vorm en kleur van het pigment. Vaak wordt eerst op de huid getekend, bevalt het model, dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

 

Meestal is de pigmentatie na de behandeling donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden, de opperhuid stoot iets aan pigment af. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes of schilfers. Na 6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen correcties worden aangebracht in de vorm en kleur. De puntjes worden op de "i" gezet. Deze 6 weken zijn nodig omdat de opperhuid weer vernieuwd. Normaliter zijn hier ongeveer 28 dagen voor nodig, echter bij de wat oudere mensen is dit proces iets langzamer. Bij de nabehandeling houden we daar rekening mee.

 

 

 

 

Nazorg

Er is net permanent Make-up bij je aangebracht. Het is belangrijk dat de pigmentatie snel geneest. Om dit voor elkaar te krijgen zijn de volgende factoren van belang.

  • Hou de pigmentatie 48 uur droog
  • Je mag geen make-up aanbrengen
  • De huid niet reinigen
  • De eerste 5 dagen geen zwembad, sauna of zonnebank
  • Laat de pigmentatie helen zoals een wondje. 
  • Niet pulken, krabbelen of peuteren aan de pigmentatie
  • Eventueel mag je bepanthen zalf smeren welke je bij de drogist kunt kopen. Bij voorkeur een droge heling!

 


Permanente Make-up
 
Prijzen zijn incl. 1 nabehandeling na 6 weken  
Eyeliner small onder of boven 2 behandelingen € 235,00
Eyeliner medium onder en boven 2 behandelingen € 320,00
Eyeliner large onder en boven als make-up 2 behandelingen € 350,00
Wenkbrauwen Ombre/ Phibrows 3 behandelingen € 345,00
Removal (verwijderen tattoo of pmu) per sessie

€   65,00

Bijwerken klanten van elders € 125,00
   
   
Touch -up na 1 jaar  
Na 1 jaar wenkbrauwen €   99,00
Na 2 jaar nieuwprijs - 20%  
Eyeliner small, boven of onder €   75,00
Eyeliner Medium, boven en onder €   90,00
Eyeliner Large, boven en onder, boven volle eyeliner € 100,00