babor producten


Wij werken alleen met het merk BABOR.

BABOR is een Duits top merk. Alle producten worden op mensen getest en in het eigen laboratorium ontwikkeld. De ingrediënten zijn plantaardig en hypo allergeen. Ervaar het beste van BABOR onder de handen van een expert.

 

Ik gebruik verschillende lijnen van dit fantastische merk en ook in de webshop kun je bestellingen plaatsen voor eigen gebruik. Probeer het zelf!


babor skinovage

dr. babor


Met de nieuwe SKINOVAGE hoofdwerkstof, die gebaseerd is op baanbrekende inzichten van de jonge onderzoeksrichting epigenetica, wordt elk huidtype professioneel en individueel met alles verzorgd wat voor een gezond huidbeeld en een frisse huidteint nodig is. Want we hebben ontdekt: GENEN BEPALEN NIET ALLES! Het in alle nieuwe producten gebruikte epigenetisch technologisch power-peptide zorgt ervoor dat de huidcellen langer jeugdig en actief blijven – en sterke cellen maken de huid mooier!

 

De professionele DOCTOR BABOR is biedt oplossingen voor bijna ieder huidprobleem. Acné, couperose, littekens en veel andere huidproblemen kunnen behandeld worden met Doctor Babor.

 


Cleansing

Ampoule Concentrates


De reinigingsproducten hebben een zachte hydraterende werking voor uw huid. Al met de reiniging wordt uw huid gekalmeerd en sterker gemaakt. Het laat uw huid weer stralen. De producten met een pH-waarde van 5 tot 5,7 sparen meteen uw lipiden mantel. 

De Ampullen van BABOR zijn de snelle mooimakers omdat ze met hun bijzonder hoge werkstofcombinatie zo samengesteld zijn dat ze bijzonder goed door de huid worden opgenomen, intrekken zonder resten achter te laten en zodoende zeer snel en effectief hun werking ontvouwen.

 

Zeven steriele porties voor eenmalig gebruik van 2 ml zorgen met geconcentreerde werkstofpower al na een week voor zichtbare resultaten. Individueel gecombineerd met andere 7-daagse kuren stijgen en intensiveren de verzorgingsresultaten in 3 tot 4 weken verder.


HSR Lifting

Reversive


Liftende en verstevigende producten voor de rijpere huid. Met deze bijzondere producten uit de HSR serie ziet uw huid er gladder en elastischer uit. De huid wordt optimaal verstevigd.

De exclusieve verzorgingsserie REVERSIVE vermindert zichtbaar de rimpeldiepte. De huid ziet er strakker en gladder uit en voelt zijdezacht aan. Ook de roodkleuringen en verkleuringen zijn minder zichtbaar.

We kunnen de tijd niet terugdraaien, maar we kunnen wel de tekenen van huidveroudering aanpakken.


Sea Creation

Age ID Make-up


Sea Creation, de luxeverzorging van BABOR met werkstoffen uit de diepste oceaan welke nog nooit het daglicht hebben gezien. Met speciale robots worden deze kostbare ingrediënten verzameld om uw huid het beste van het beste te geven.

Age ID make up, de nieuwste trends volgen op make-up gebied met make-up die in Italie worden vervaardigd. Met Age-ID wordt uw huid niet alleen mooi, maar ook meteen verzorgd door de ingrediënten uit de verzorgende serie. Droge lijntjes worden zachter en uw huid wordt gevoed.


Anti Aging Sun Care

Optimale zon bescherming met de uitgebreide serie. Niet alleen uw lichaam maar ook uw gezicht wordt goed beschermd. Door de verzorgende ingrediënten heeft u geen extra dagverzorging nodig onder uw zon product.